VIDEO&GALERIE FOTO. Incendiu la Năvodari: ard apartamentele de la mansarda unui bloc, 14 persoane au fost evacuate. Focul s-a extins pe 1.500 metri pătrați

0
1603

Pompierii militari din cadrul ISU Constanța au fost solicitați, joi, în jurul prânzului, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la mansarda unui bloc.

Incendiul a izbucnit la un apartament situat pe strada Panseluțelor, Bl 14 Sud, din Năvodari. Potrivit imaginilor primite de la un cititor, flăcările par a se extinde și la alte apartamente, dat fiind că aceastea sunt făcute, în mare parte, din prefabricate din lemn.

Potrivit ISU, un număr de 14 persoane au fost evacuate și nu au fost înregistrate victime. Flăcările s-au extins pe o suprafață de 1.500 de metri pătrați, fiind afectate patru scări de bloc. Pompierii au intervenit cu șapte autospeciale de stingere cu apă și spumă, trei autoscări, o autospecială SMURD și un echipaj de descarcerare, precum și autospeciala pentru transport personal și victime multiple.

UPDATE:

Din primele informații, focul ar fi pornit dintr-o garsonieră și apoi s-a extins la întreaga mansardă, afectând în total 12 spații locative. Din fericire, nu sunt raportate victime.Potrivit datelor Compartimentului Dezvoltare Urbana-Autorizații Construire-Baze de Date Urbane din cadrul Serviciului Arhitect-Sef, lucrările de mansardare la Bl.14 Sud au fost autorizate cu A.C. 256/01.08.2008 și au fost recepționate în decembrie 2008, P.V. 316/15.12.2008.Primăria Năvodari caută soluții pentru a oferi cazare temporară familiilor evacuate“, au transmis reprezentanții Primăriei Năvodari.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.