Viitorul Fântânele nu va participa la play-off-ul Ligii a IV-a

0
1311

Șoc în fotbalul mic constănțean. Viitorul Fântânele a anunțat că nu va participa la play-off-ul care ar fi trebuit să desemneze campioana județului și reprezentanta pentru barajul de promovare în Liga a III-a.

“Nu ne permitem din punct de vedere financiar să participăm la acest play-off. Consilul Local, principalul nostru finanțator, ne-a anunțat că nu există buget pentru a ne susține financiar în Liga a III-a, astfel nu vedem de ce să cheltuim bani pentru acest play-off. Zilele acestea vom depune și hârtia oficială către AJF Constanța prin care ne retragem din acest play-off”, a declarat Constantin Dordea, președintele clubului Viitorul Fântânele.

Viitorul Fântânele este un club care în ultimii ani a fost mereu în plutonul fruntaș al ligii a IV-a din Constanța, dar nu a făcut niciodată pasul spre Liga a III-a.

“Pentru sezonul următor soarta noastră depinde foarte mult și de ce se va întâmpla la alegerile locale. Avem susținerea Consiliului Local și pierderea acestei susțineri ar însemna practic desființarea echipei”, a completat Constantin Dordea.

Astfel, doar trei echipe vor urma să se lupte pentru titlul de campioană a județului Constanța: CS Năvodari, Gloria Albești și CS Agigea.

Datele de disputare a play-off-ului urmează a fi anunțate de AJF Constanța.

Tudorel ENE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.