Viitorul s-a reunit înaintea returului Ligii 1

0
186

După doar o singură săptămână de vacanță, FC Viitorul Constanța s-a reunit în această dimineață la Baza Sportivă a Academiei Gheorghe Hagi.

Alături de cei care au încheiat prima parte a campionatului s-au aflat și nouă juniori din cadrul Academiei Gheorghe Hagi, dar și doi dintre cei care au evoluat sub formă de împrumut la alte echipe în prima jumătate a sezonului: Gabriel Dănuleasa, Sabin Stănciulescu, Darius Grosu, Gabriel Buta, Alexandru Crivac, Constantin Grameni, Răzvan Tănasă, Luca Andronache, Florian Haită, Paul Șerban și Răzvan Matiș.

După efectuarea vizitei medicale, lotul pregătit de antrenorul Mircea Rednic va efectua în această seară și primul antrenament după reunire.

În altă ordine de idei FC Viitorul s-a despărțit de jucătorul Angel Martinez cu care a ajuns la un acord pentru încetarea pe cale amiabilă a contractului.

Fundașul central spaniol a ajuns la formația noastră în vara acestui an și a evoluat în cinci partide pentru FC Viitorul Constanța (patru în Liga 1 și una în Cupa României).

T.E.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.