Viorica Dăncilă a povestit despre trădările din PSD și cine au fost păpușarii

0
621
Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a vorbit cu jurnalistului Răzvan Dumitrescu, în cadrul unui interviu la Antena 3, despre trădările din PSD și care au dus în cele din urmă la căderea guvernului.

Fostul premier spune că nu caută răzbunare, ci doar să se afle adevărul. Viorica Dăncilă i-a acuzat de trădare pe actualul preşedinte al PSD, Marcel Ciolacu, dar şi pe Paul Stănescu, secretarul general al aceluiaşi partid.

“Imediat după arestarea preşedintelui Liviu Dragnea, Paul Stănescu a venit la mine în birou şi mi-a spus că trebuie să-mi dau demisia. Nu am înţeles acest demers. Am mai întrebat odată, mi-a răspuns că trebuie să-mi dau demisia. Eram premier. Am încercat să înţeleg. Nu mi-a oferit nicio explicaţie. Eu am considerat că Paul Stănescu avea alte ţinte şi alte obiective. Pentru el era important avantajul propriu, preluarea partidului. În acel moment, doar Paul Stănescu mi-a cerut demisia. I-am explicat că eu nu pot face acest lucru. Conduceam atunci preşedinţia Comisiei Europene, era imposibil să-mi dau demisia şi aveam un program de guvernare pe care trebuia să-l implementez”, a spus Viorica Dăncilă în interviul dat pentru Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.