Virginia Uzun, candidatul PSD la Primăria Eforie, scrisoare deschisă adresată contracandidaților

0
231
Virginia Uzun, candidatul PSD la Primăria Eforie. FOTO Virginia Uzun

Scrisoare deschisă adresată contracandidaților la funcția de primar al orașului Eforie, semnată de candidatul Virginia Uzun:

DROGURILE UCID OAMENI! DROGURILE UCID SPERANȚE ȘI UCID ȘANSE! DROGURILE DISTRUG COMUNITĂȚI. DROGURILE UCID ÎN CELE MAI VARIATE FELURI!

Dincolo de problema coronavirus, unul dintre pericolele majore pentru viitorul societății îl reprezintă consumul de droguri, de substanțe stupefiate ori anabolizante. Personal, consider că drogurile și consumul de stupefiante trebuie combătute prin toate mijloacele pentru a nu ucide viitorul copiilor noștri, pentru a nu ucide viitorul unei comunități. În acest context, deși legea nu stipulează, îi invit pe toți contracandidații mei să facem un test antidrog.

Vrem să administrăm și să reprezentăm comunitatea și orașul Eforie. Avem programe, inițiative și idei despre cum trebuie să fie administrat orașul nostru, despre cum trebuie modelată comunitatea. Prin urmare, dacă dorim încrederea și votul cetățenilor, consider că un test antidrog, efectuat la o clinică mai presus de orice comentariu, este mai mult decât binevenit pentru a le arăta cetățenilor că suntem indivizi responsabili, că avem capacitatea de a judeca lucrurile corect și suntem capabili de a lua decizii „cu mintea limpede”.

Prin urmare, marți 15 septembrie, ora 12:30, stimați contracandidați la funcția de primar al orașului Eforie, vă aștept la laboratorul Synevo din bulevardul Tomis, nr. 145, în incinta Spitalului Județean Constanța. De asemenea, invit presa și pe toți cei interesați, întrucât eu sunt gata să fac publice rezultatele testelor antidrog.

Înainte de a cere încrederea electoratului, noi, candidații, trebuie să demonstrăm că suntem persoane demne de toată încrederea!”

Comandat de PSD filiala Constanţa

Executat de FOCUSPRESS ONLINE SRL – portal: www.focuspress.ro

Cod mandatar financiar: 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.