Vis european pentru CS Medgidia

0
572

Echipa antrenată de Florin Voinea și Radu Began are un sezon de excepție până în acest moment. CS Medgidia ocupă locul 4 în Divizia A1 de volei feminin, cu 32 de puncte și visează la Cupele Europene.

Primele 5 clasate vor reprezenta România pe scena europeană: locul 1 va merge în Champions League, locurile 2 și 3 vor juca în Cupa CEV, locul 4 va evolua în Cupa Challenge, iar locul 5 va reprezenta țara noastră în Cupa Balcanică.

„De la an la an, ne-am propus obiective mai mari. În acest sezon, ne dorim foarte mult să evoluăm într-o cupă europeană, indiferent care va fi ea. În momentul de faţă, ne aflăm pe un loc care ne satisface, pentru care am muncit. Mai avem 5 meciuri de jucat din sezonul regulat și sper ca la final să sărbătorim o calificare istorică în Cupele Europene.”  a declarat Florin Voinea.

CS Medgidia se luptă pentru locul 4 cu Știința Bacău, loc care asigură 100% o prezență în Cupele Europene sezonul viitor.

Echipa dobrogeană mai are de jucat până la finele sezonului regulat cu Belor Galați, Universitatea Cluj, Dinamo București, FC Argeș și CSM Târgoviște, în timp ce Știința Bacău va înfrunta pe Dinamo București, CSM Lugoj, Belor Galați, CSO Voluntari și Alba Blaj.

“Va fi o lupă tare până la final. Încercăm să urcăm chiar și pe podium, avem un lot care ne permite să atacăm marea performanță. Obiectivul principal este participarea în Cupele Europene.” a încheiat Florin Voinea.

CS Medgidia joacă următorul meci sâmbătă, 20 martie, cu Belor Galați, în fieful echipei de pe malul Dunării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.