VIVO Mall se extinde şi plănuieşte şi un imobil nou, de 5 etaje

1
2594

Societatea ce a construit centrul comercial VIVO Mall, Tripont Invest SRL a obținut, miercuri, 6 octombrie a.c., din partea municipalității, Certificat de Urbanism în vederea elaborării unui Plan Urbanistic Zonal. Beneficiarul intenționează să extindă centrul comercial și să construiască un imobil de cinci etaje cu destinația de birouri.

Actul de Urbanism cu numărul 3080 a fost emis către societatea Tripont Invest SRL pentru elaborarea unui PUZ în vederea extinderii centrului comercial VIVO Mall, în regim de înălțime D+P și construirea unui imobil în regim de înălțime de P+5Etaje și amplasare bariere parcare și panouri publicitare. Amplasamentul este situat pe bulevardul Aurel Vlaicu numărul 220.

Tripont Invest SRL a luat naștere la data de 30 iulie 2004, având sediul pe Șoseaua București-Ploiești, numărul 73-81 din Sectorul 1 al capitalei.  Cifra de afaceri înregistrată în anul 39.783. 435 de lei, profitul net de -45. 165, 146 de lei, iar datoriile s-au ridicat la suma de 719. 341.727 de lei.

Societatea este deținută de compania austriacă IMMOEAST Projekt DESPINA Holding GmbH, cu sediul social în Viena, şi de Bloczek Ltd, cu sediul in Nicosia, Cipru. Administratori sunt Dinu Fulga, Iordan Mihaela și Richard Bauer.

Austriecii de la firma Immoeast Projekt Despinda Holding GmbH au achiziționat în anul 2010 Polus Center Constanţa şi au deschis mall-ul în 2011, sub denumirea de Maritimo Shopping Center.

Totodată, tot în anul 2021, beneficiarii acestei investiții au extins centrul comercial VIVO Mall din Baia Mare.

Loredana MIHAI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.