Week-end de socializare, în pasajul de la Gară

0
71

Voluntarii Creative Plus organizează ateliere de artă, concursuri și programe de animație în pasajul din zona Gării Constanța.

Asociația Creative Plus anunță trei zile cu jocuri, artă și socializare în pasajul proaspăt renovat și pictat de lângă Gara Constanța. Echipa de voluntari care a inițiat transformarea pasajului, tineri liceeni din Constanța și din alte țări, organizează în acest week-end activități pentru toate vârstele.

Vineri, 17 septembrie a.c., între orele 14.00 și 16.00 vor fi organizate jocuri și se va socializa în spaniolă și engleză. Sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie a.c, între orele 13.00 și 15.00 vor fi organizate ateliere de artă din materiale reciclate, pentru care constănțenii sunt îndemnați să aducă dopuri de sticlă sau de PET. În plus, va fi inițiată o vânătoare ecologică de comori.

Sâmbăta și duminică se va socializa și în franceză cu voluntarii Creative Plus din Franța.

Pentru toate cele trei zile, voluntarii Creative Plus au pregătit o combinație între activități de animație și de ecologizare a zonei. Vor fi concursuri de strângerea a obiectelor reciclabile găsite în parc, dar și gimnastică în aer liber.

Evenimentele din acest sfârșit de săptămână sunt propuse și organizate de către tinerii voluntari străini care se află în această perioadă în Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.