Zanfir Iorguș îl susține pe Mohammad Murad, în cursa pentru Primăria Mangalia: “Ne-am unit pentru a învinge”

0
1517

În cursul zilei de vineri, 18 septembrie a.c., candidatul independent la Primăria Mangalia, Mohammad Murad a susținut o conferință de presă, cu scopul unei dezbateri electorale, împreună cu alți doi candidați la Primăria Mangalia, Zanfir Iorguș din partea PSD și Mihai Crăciun, din partea PMP.


Discuțiile s-au axat pe crearea unei alianțe puternice care să îl învingă pe actualul edil, candidat de altfel din partea PNL, Cristian Radu.
Interesant din acea dezbatere a fost intervenția lui Iorguș care a spus că îl va susține pe Mohammad Murad în cursa electorală.


Una peste alta, sâmbăta, 19 septembrie a.c., candidatul Murad a mai susținut o conferință de presă în care s-au spus concluziile referitoare la candidatura sa.


Zanfir Iorguș a luat cuvântul și a declarat direct că formațiunile politice se vor uni și îl vor susține pe Mohammad Murad la Primăria Mangalia. Totodată și Mihai Crăciun de la PMP este de acord cu această decizie:
“Mergând mai departe în echipe diferite, având în vedere că există doar un singur tur de scrutin ca să nu risipim voturile trebuie să ne unim ca să învingem: singura variantă care poate să adune toate forțele în jurul lui este ca la acestă forță politică să ne unim și să îl susținem pe Mohammad Murad“, a spus Zanfir Iorguș.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3398315683569635&id=105427834614285

Comandat de PSD filiala Constanţa, Executat de FOCUSPRESS ONLINE SRL – portal: www.focuspress.ro, Cod mandatar financiar: 21200019

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.