Zanfir Iorguș și-a depus candidatura la Primăria municipiului Mangalia

0
348
Zanfir Iorguș la depunerea candidaturii

Zanfir Iorguș și-a depus astăzi, 14.08.2020, candidatura la Primăria municipiului Mangalia, susținut de Alianța PSD – ALDE – PNȚCD – Mangalia la care, prin protocol de susținere, s-au alăturat și urmează a se mai alătura și alte partide politice, ONG-uri și sindicate profesionale.

Zanfir Iorguș împreună cu o echipă de oameni ai Mangaliei, profesioniști în domeniile lor de activitate, se angajează să redea acestui oraș importanța și strălucirea de altă dată.

,,Noi nu ne prezentăm în fața oamenilor cu povești sau promisiuni, ci cu fapte concrete. Am arătat că am energia, hotărârea și înțelepciunea de a duce la bun sfârșit proiecte importante pentru orașul nostru. Vreau să avem un oraș viu care trăiește și în afara sezonului turistic. Avem cu toții dreptul la o viață mai bună în orașul nostru iar timpul nu stă în loc. Primăria trebuie să fie prietenoasă cu cetățenii, dar și cu mediul de afaceri. Nu mă interesează ideologia politică, ci numai administrația. Stiu ce am de făcut si o vom face!”, a declarat Iorguș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.