Zeci de amenzi aplicate în județul Tulcea pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală

0
123
Polițiștii au verificat dacă sunt respectate restricțiile impuse. FOTO Cătălin SCHIPOR

În cursul zilei de ieri, 12 ianuarie, peste 130 de forte de ordine au acționat pe raza județului Tulcea, pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

Astfel, sub coordonarea Instituției Prefectului, polițiștii tulceni, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au procedat la verificarea zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane, spații comerciale dar și a mijloacelor de transport persoane, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

La activităţi au participat 136 de forţe de ordine, fiind verificate 70 de societăți comerciale, 108 de obiective sau locații de interes precum şi 66 de mijloace de transport în comun.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 35 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală 4.500 de de lei, toate fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea virusului Covid-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.