Zeci de arţari, plantaţi în Pacul Ion Dobre

0
202

Primăria Năvodari profită de vremea bună pentru a planta cât mai mulți copaci în oraş. Zeci de arțari, cu înălțimea de peste 4-5 metri, au fost plantați vineri în Parcul Ion Dobre, dar și pe străzile Rândunelelor și Constanței unde existau casete libere.

Mulțumesc tuturor agenților economici și năvodărenilor care ne sprijină în această campanie! “Năvodari, oraș verde” este proiectul de suflet al unei comunități locale care își dorește cât mai multe parcuri și spații verzi pentru viitor”, susţine primarul Florin Chelaru.

O acţiune similară a avut loc şi în Parcul Liceului Lazăr Edeleanu, dar şi în Parcul Central. “Așa cum știți deja, una dintre preocupările mele principale pentru Năvodari a fost și rămâne amenajarea de cât mai multe spații verzi. „Năvodări, oraș verde” este un proiect important pentru orașul nostru și mă bucură faptul că apelul meu pentru implicarea comunității locale, a agenților economici și a ONG-urilor nu a rămas fără ecou. Astăzi, având sprijinul Asociației ”Mai Mult Verde”, colegii mei de la Serviciul Gospodarie Comunală au continuat plantarea de copaci în Parcul de la Liceul ”Lazăr Edeleanu”, Parcul din Est și Parcul Central. În total, 50 de arțari donați de organizația pentru protecția mediului înconjurător vor fi plantați în mai multe zone din orașul nostru. Facem Năvodariul tot mai verde“, potrivit edilului Florin Chelaru.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.