Zeci de percheziții la traficanții de droguri din București și alte două județe

0
100
Droguri găsite în urma perchezițiilor. FOTO DIICOT

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din București și Călărași,  împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Călărași, au efectuat 30 de percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de trafic cu droguri.

Ieri, 21 aprilie a.c., polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate,  împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Călărași, au efectuat 30 de percheziții domiciliare, în județele Călărași și Ilfov, precum și în municipiul București, la persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic intern de droguri de risc și mare risc. 

Din cercetări a reieșit că, începând cu 2018, persoanele bănuite, cu vârste cuprinse între 19 și 38 de ani, ar fi comercializat droguri de mare risc (cocaină) și droguri de risc (cannabis), în județul Călărași.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate diverse cantități de droguri (cocaină, cannabis, MDMA), 18 telefoane mobile și bani. 

6 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Față de o a șaptea persoană, a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al  Direcției Operațiuni Speciale, iar la activități au participat și jandarmi.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.