Zeci de trecători s-au prins în horă, în fața unei terase din Mamaia; au ajuns și polițiștii! VIDEO

0
2491

Sătui de măsurile restrictive impuse de autorități, românii par să aibă chef de distracție mai mult decât înainte. Asta o demonstrează, din plin, un filmuleț surprins cu telefonul mobil, ajuns viral pe internet. În video se vede cum zeci de trecători, aflați în centrul stațiunii Mamaia, sâmbătă seară, s-au prins într-o horă în fața unei terase, unde o formație cânta muzică populară de petrecere. Numai că distracția a durat doar câteva minute. Între timp, a ajuns și un echipaj de  polițiști, pentru a dispersamulțimea pusă pe distracție. Posibil ca polițiștii să nu fi fost deranjați de distracția oamenilor, nici nu ar fi avut motive, însă era vorba despre distanțarea socială.

Iată ce a transmis IPJ Constanța, referitor la aceste aspecte

“Referitor la imaginile aparute în spațiul public din seara de 20 iunie, filmate în zona Piațetă Cazino din stațiunea Mamaia, facem următoarele precizări:

Imaginile video au fost aduse la cunoștința conducerii I.P.J. Constanța în jurul orei 22.30, iar în 3 minute, un echipaj de poliție din cadrul Poliției stațiunii Mamaia a ajuns la fața locului, în zona nefiind semnalată vreo problemă.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că incidentul la care facem referire s-ar fi produs în jurul orei 22.05. Datorită muzicii live care cânta la o terasă și a atmosferei create, în mod spontan, mai mulți trecători – posibil turiști – au format o horă, pe care au dansat aproximativ 3 minute.

Ca măsură de precauție și pentru prevenirea acestui tip de incidente, conducerea I.P.J. Constanța a dispus suplimentarea efectivelor în stațiunea Mamaia, începând cu data de astăzi”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța, într-un comunicat.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.