Ziua Armistiţiului, marcată la Medgidia

0
6
Primăria Medgidia

În data de 11 noiembrie 2021, de la ora 11.00, la Medgidia au fost organizate activități desfăşurate cu ocazia Zilei Armistițiului, la Monumentul Eroilor Sârbi din incinta Cimitirului Ortodox Medgidia.

După intonarea imnurilor de stat a fost oficiat serviciul religios pentru pomenirea tuturor ostașilor căzuți pe câmpul de luptă pe teritoriul Dobrogei. De asemenea, au fost depuse coroane de flori la Monumentul Eroilor Sârbi, la Monumentul Eroilor Cehi și la Placa Comemorativă în cinstea membrilor organizației “Spitalele Femeilor Scoțiene”.

La eveniment au participat: Excelența Sa, ambasadorul Serbiei la București, domnul Stefan Tomašević, doamna Consul Irena Radojičić, si domnul Boris Velimirovici, Excelența Sa, Ambasadorul Cehiei la București, doamna Halka Kaiserova, domnul ministru consilier Karel Pazourek, doamna  lt. col. (r.) Cornelia Prioteasa, Președinte al Asociației Combat Stress, comandantul Garnizoanei Medgidia, col. Eugen Călin, viceprimarul municipiului Medgidia, domnul Niculae Păun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.