„Ziua Siguranței Rutiere”, la Palatul Copiilor. Polițiștii vor discuta cu tinerii despre conduita potrivită în trafic. Dan Gîrtofan, campion național și balcanic de raliuri, așteptat la Constanța

0
120

Campania de conștientizare „Ziua Siguranței Rutiere” ajunge la Constanța. Evenimentul este dedicat posesorilor și doritorilor de permis AM și B1. Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța și Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, în colaborare cu AIXAM România, organizează marți, 23 mai, începând cu ora 11.30, un eveniment de conștientizare și responsabilizare pentru liceeni.

Sub titlul „Ziua Siguranței Rutiere”, inițiatorii desfășoară acțiuni de informare pentru posesorii și doritorii categoriilor de permis eligibile începând cu vârsta de 16 ani, AM și B1. Evenimentul se va desfășura la Palatul Copiilor Constanța și va fi moderat de Roxana Ciuhulescu, realizator TV și cunoscut pilot offroad și karting.

Pe agenda evenimentului se află și Dan Gîrtofan, campion național și balcanic de raliuri, cu peste 26 de ani de pilotaj fără întrerupere și 100 podiumuri la general. Organizatorii își propun să crească nivelul de conștientizare cu privire la beneficiile deprinderii șofatului de la 16 ani și al cumulării experienței la volanul vehiculelor cu putere redusă.

Totodată, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța vor discuta cu tinerii șoferi sau aspiranți despre conduita potrivită în trafic. Partenerii oficiali ai evenimentului sunt ProRally Team Brașov, Școala de Șoferi DriveTest și Skullcandy România.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.