Zona Baba Novac se dezvoltă: se vor construi blocuri de 9 și 10 etaje

2
3538

Investițiile imobiliare sunt în derulare în municipiul Constanța. În cursul zilei de miercuri, 5 mai a.c., Primăria Municipiului a emis trei certificate de urbanism societății Coutry Estate SRL, în vederea construirii mai multe imobile de 9 și 10 etaje, în cartierul Compozitori.

Actele de urbanism emise miercuri, 5 mai a.c., fac referire la edificarea unor imobile pe strada Baba Novac, la numerele 101 și 165: CU nr. 1399: „Construire imobile S+P+10 Etaje Locuințe colective cu funcțiuni mixte la nivelul parterului, strada Baba Novac, nr. 165 LOT 3/1”,  CU nr. 1400: „Construire imobile D+P+9 Etaje și S+P+10 Etaje Locuințe colective cu funcțiuni mixte la nivelul parterului, strada Baba Novac, numărul 165 LOT 3/1” și CU nr. 1402 „Organizare de șantier pentru lucrările aferente obiectivului „Construire imobile D+P+9 Etaje Locuințe colective Autorizat cu Autorizația de Construire nr. 85/19.01.2021, strada Constantin Bobescu, nr. 101.” Cele trei Certificate de Urbanism au o valabilitate de 12 luni.

De precizat că zona unde se vor construi aceste blocuri va fi prevăzută cu un generos spaţiu verde, un parc destinat viitorilor locatari ai imobilului, dar nu numai.

Un alt proiect dezvoltat de Country Estate este cel din zona Energia: https://www.facebook.com/energiaresidence

L.M.

2 COMENTARII

  1. Parc in zona Baba Novac? Va bateti joc de noi? Si proiectul cartierului tinerilor era prevazut cu spatii verzi generoase ,,sa ia ochii” si in final, fasii de iarba neingrijita intre blocuri. Unde faceti parcul???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.