Zoom Beach, demolată chiar de proprietari. Le-a expirat contractul de închiriere

6
8300

În acest an, aproximativ 200 de contracte de închiriere a plajei au încetat, iar Ministerul Mediului va organiza licitații. Printre operatorii economici ale căror contracte au expirat se află și patronii de la Zoom Beach. Aceștia au anunțat pe rețelele de socializare că s-au apucat deja de demolat.

Mai mulți operatorii economici ar fi primit, zilele trecute, o somație de demolare a beach-barurilor, potrivit căreia aceste construcții trebuiau demolate în trei zile. În continuare, se așteaptă o soluție din partea Apelor Române, în privința licitației plajelor. Până atunci, antreprenorilor nu le rămâne decât să se conformeze situației.

Am ajuns la finalul celor 10 ani, prevăzuți contractual pentru închirierea sectorului de plajă. Pentru ca acest sector de plajă să poată forma obiectul licitației care se aproprie (la care vom participa, bineînțeles), trebuie să fie liber de construcții. Așa că ne-am apucat de demolat. Nu suntem supărați și nici victima vreunui <<interes mare la mijloc>>, poate puțin melancolici, cu gândul la grădina noastră de vară, unde am creat atâtea amintiri frumoase, de-a lungul celor 10 ani care au zburat”, este mesajul celor de la Zoom Beach.

Amintim că, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, alături de reprezentanții RESTO şi Patronatul Marea Mamaia Constanţa au mers, săptămâna trecută, în vizită, la București, la Apele Române, pentru a discuta în legătură cu problema plajelor de pe litoral, care riscă să rămână neamenajate în acest sezon estival.

“La toate acţiunile făcute de Patronatul Marea Mamaia Constanţa vis-a-vis de problema plajelor am încercat implicarea tuturor celor care au active în Mamaia şi Constanţa (membri şi nu numai), inclusiv a celorlalte patronate! Zoom beach este membru Marea Mamaia Constanţa! Toţi membrii noştri îşi doresc dezvoltare destinaţiei şi creşterea gradului de satisfacţie al turiştilor ! Toţi membrii ne-am conformat deciziilor ANAR si Ministerului Mediului, motiv pentru care am demolat construcţiile pentru a putea participa la licitaţie!”, a declarat, pentru Focus Press, Sebastian Puznava, reprezentant Patronatul Marea Mamaia Constanţa.

Mihaela GIUGLEA 

6 COMENTARII

  1. Melancolici… Va văitați în fiecare sezon dar in10 ani ați făcut mațul gros, în 3 luni pe an,pe o bucata de nisip pe care ați pus stăpânire pentru bătaia de joc a turiștilor.

  2. da, foarte dragut din partea lor. ar fi trebuit sa le demoleze in 2022. asa considera unii ca aplica legea. felicitari lor, rusine fraierilor care au permis constructii ilegale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.