15 ani de închisoare pentru că a violat o minoră cu vârsta sub 13 ani

1
1027
Curtea de Apel Constanța. Foto-Focus Press

Un individ a fost condamnat, vineri, la Constanța, la 15 ani de închisoare, după ce a violat o minoră.

Vefa Mutechin a fost trimis în judecată pe data de 28 ianuarie 2020, sub aspectul comiterii infracțiunii de viol, corupere sexuală, agresiune sexuală, în formă continuată, victima fiind o minoră cu vârsta mai mică de 13 ani.  

La finalul cercetării judecătorești,individul a fost condamnat, vineri, 5 februarie, la pedeapsa de 12 ani pentru viol, plus 9 ani pentru agresiune sexuală. ”(…) Contopeşte pedepsele principale stabilite şi aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 12 ani închisoare, la care se adaugă un spor de o treime din totalul cealaltă pedepsă stabilită, urmând ca în final inculpatul să execute pedeapsa de 15 ani închisoare. Pedeapsa se execută în regim de detenţie (…)”, se arată în încheierea de ședință. Totodată, Vefa Mutechin trebuie să achite și unele daune, 100 de mii de euro cu titlu de daune morale către partea civilă, 5000 de lei daune materiale, 30 de mii de euro cși 1400 de lei daune morale și materiale către părinții minorei, care s-au constituit, la rândul lor, părți civile.

Totuși, decizia instanței de fond nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Daniel ALBU

1 COMENTARIU

  1. Mă adresez în numele necunoscut al unei persoane…
    Vreau să scriu că de ce nu s-a scris si numele victimei in acest articol?
    Nu se poate face public numele unei s-au unui acuzator,prin urmare nu s-a procedat corect,datele sunt confidentiale indiferent de hotararea instantei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.