Lucrări de reabilitare a zonei destinate circulației pietonilor în mai multe cartiere din Constanța

0
121
Reabilitare trotuare - Foto: Primăria Constanța

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă programul de modernizare a infrastructurii pietonale din zonele rezidențiale.

Pe strada Constantin Brătescu, între strada Avram Iancu și strada Atelierelor, se decopertează asfaltul deteriorat și se consolidează infrastructura trotuarelor prin montare de borduri noi. După finalizarea etapei de reamenajare a suprafeței pietonale, se vor executa lucrări de asfaltare.

Intervenții asupra trotuarelor au loc și pe strada Răchitași, tronsonul delimitat de strada Chiliei și bulevardul Mamaia. Se montează borduri noi și se decapează trotuarele pentru a fi recondiționate cu asfalt.

Pe strada Badea Cârțan, infrastructura pietonală este în plin proces de modernizare. Lucrările edilitare vizează construcția aleilor pietonale si reamenajearea locurilor de parcare.

Simultan cu îmbunătățirea condițiilor de acces pietonal din cartierele orașului, pe strada Vârful cu Dor se lucrează la amenajarea acostamentelor stradale.
Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.