16 străzi din Limanu intră în proces de modernizare

0
50

Comuna Limanu s-a dezvoltat în ultimii ani și s-a transformat într-un brand turistic de importanță națională iar plaja de la Vama Veche a devenit un spațiu cu o rezonanță unică de libertate și turism în armonie cu natura. Și pentru ca turiștii să continue să vină în număr mare în comună, primul pas îl reprezintă infrastructura rutieră. În acest sens, administrația locală are în plan asfaltarea unui număr de 16 străzi, iar pentru acest lucru a fost cerut acordul de mediu.

Agentia pentru Protectia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Modernizare infrastructură rutieră localitatea Limanu, comuna Limanu”, fiind vorba de străzile Traian Vuia, Mihai Eminescu, Salcâmului, Teiului, Dorului. Un alt proiect, „Modernizare infrastructură rutieră zona 2 și zona 3 localitatea Limanu, comuna Limanu”, vizează strazile Atelierelor, Henri Coandă, Fântânilor, Grănicerului, Mircea Eliade, Roșiorului, 1 Mai, Tineretului, Violetelor, Amurgului și Speranței.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Constanța zilnic, între orele 9 – 13, şi la adresa titularului în Comuna Limanu, Satul Limanu, strada Castanului, nr. 32. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Constanța.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.