23 de femei pe-un loc! Bătaie pentru un post de îngrijitoare la Radiologia Spitalului Municipal Mangalia

0
1179

Mai multe posturi au fost scoase la concurs la unitatea sanitară din sudul litoralului. Locurile de muncă vacante au suscitat interesul a tot mai mulți mangalioți. Spre exemplu, pentru un post de îngrijitoare în Compartimentul Laborator Radiologie și Imagistică Medicală s-au înscris 23 de candidați.

Mai exact, 23 de femei, toate fiind declarate admise în urma selecției dosarelor. Trei dintre ele sunt nevoite să prezinte cazierul juridic. Pentru postul de îngrijitoare nu se solicita vechime în muncă, ci doar școală generală. Concursul va avea loc în perioada 9-12 martie a.c. Marți este programată proba scrisă, iar vineri proba interviu.

Și celelalte posturi de brancardier și asistent medical sunt la căutare înscriindu-se mai mulți candidați. Pentru singurul post de brancardier disponibil pentru Compartimentul Primire Urgențe au fost admise 9 dosare ale candidaților înscriși la concurs din cele 10 depuse. Pentru postul de asistent medical debutant disponibil în Secția de Anestezie Terapie Intensivă au fost admise toate cele 16 dosare.

Un singur candidat pentru postul de director finaciar-contabil

În ceea ce privește postul de director financiar-contabil al Spitalului Municipal Mangalia, facem precizarea că la concurs s-a înscris numai Alina Amza, actualul director, iar dosarul a fost admis. Proba scrisă pentru postul de director financiar-contabil se va desfășura în data de 10.03.2021, ora 09.00, la Pavilionul Administrativ.

Susținerea proiectului de specialitate și interviul de selecție se va desfășura în data de 11.03.2021, ora 09.00, respectiv ora 12.00, la Pavilionul Administrativ. Rezultatele vor fi afișate la sediul unității în data de 15 martie. Eventualele contestații se vor primi până în 16 martie, ora 16.00, iar rezultatele finale vor fi cunoscute în 17 martie, ora 10.00.

Alexandra VASILE

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.