Val de angajări la Spitalul Mangalia. Posturile de director medical și director financiar-contabil au fost vacantate

0
3859

Spitalul Municipal Mangalia a vacantat posturile de director medical și director financiar-contabil. Astfel, unitatea sanitară condusă de managerul Alina Dan organizează concurs pentru ocuparea celor două funcții în conformitate cu prevederile Ordinului M.S. nr. 284/2007, cu modificările și completările ulterioare. Alte 8 posturi sunt disponibile pentru cei interesați.

Sunt necesare studii superioare, profil economic și specializarea medicină. Pentru postul de director contabil se solicită cel puțin 2 ani vechime în specialitatea studiilor și 5 ani pentru postul de director medical. Concursul constă într-un test grilă, susținerea proiectului de specialitate și interviul de selecție.

Dosarele de concurs se depun la Biroul Resurse Umane până la data de 02.03.2021, inclusiv, ora 16.00. Proba scrisă pentru postul de director financiar-contabil și director medical se vor desfășura în data de 10.03.2021, ora 09.00, la Pavilionul Administrativ. Susținerea proiectului de specialitate și interviul de selecție se va desfășura în data de 11.03.2021, ora 09.00, respectiv ora 12.00, la Pavilionul Administrativ.

Rezultatele vor fi afișate la sediul unității în data de 15 martie. Eventualele contestații se vor primi până în 16 martie, ora 16.00, iar rezultatele finale vor fi cunoscute în 17 martie, ora 10.00. Bibliografia, temele pentru proiectul de specialitate și documentele necesare pentru înscrierea la concurs le găsiți aici și aici.

Unitatea sanitară mai angajează asistent medical pentru Secția ATI și Farmacia spitalului. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:diplomă de școală postliceală sanitară sau echivalent sau diplomă de școală postliceală prin echivalare; membru al O.A.M.M.R., cu certificat vizat la zi; 6 luni vechime în specialitate. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 26 februarie 2021, ora 13.00 data limită pentru depunerea dosarelor; 09 martie 2021, ora 10.00: proba scrisă; 12 martie 2021, proba interviul. Detalii aici și aici.

De asemenea, spitalul are nevoie și de îngrijitoare pentru Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală, brancardier pentru Compartimentul de Primire Urgență, economisit pentru Compartimentul Finaciar- Contabil, aistent medical generalist pentru Secția de Obstetrică Ginecologie, referent pentru Serviciul ATATI. Tot spitalul mai angajează, fără concurs, un medic pediatru pentru Secția Pediatrie.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.