Incident mai puțin obișnuit, în Năvodari. Un şofer a ajuns cu mașina într-o groapă nesemnalizată

0
452

Incident mai puțin obișnuit, în oraşul Năvodari. Un şofer a ajuns sâmbătă, 20 februarie a.c., cu mașina într-o groapă de pe strada Cabanei. Poliţia Locală a intervenit pentru a ajuta şoferul să scoată maşina din groapă. Cazul şoferului a ajuns în atenţia autorităţii locale după ce un năvodărean a postat mai multe fotografii pe reţeau de socializare Facebook.

Viceprimarul Costel Aurelian Dumitraşcu, într-un mesaj postat pe Facebook, susţine că: “Groapa a apărut după o lucrare recentă a RAJEI. Şoferul respectiv a fost ajutat de Poliţia Locală să scoată maşina, iar imediat după groapa a fost semnalizată, urmând ca luni să fie remediată“.

Un năvodărean se întreabă: “Cine trebuie să urmărească lucrarea domnule Dumitraşcu? Sectoristul sau beneficiarul, adică Primăria?” Persoana care a semnalat situaţia în mediul on-line susţine că “acel petic de asfalt cu probleme există de peste 1 an şi postări au mai fost făcute şi nu s-a făcut nimic. Poate se face acum“.

În replică, viceprimarul spune că: “Problema este de la căminul RAJEI şi de aceea se surpă mereu pământul în jurul gurii de canal”. Un alt locuitor al oraşului Năvodari se întreabă “cu ce bani se remediază maşina şoferului“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.