PNL Mangalia susține candidatura lui Radu Cristian pentru un al doilea mandat de primar

0
228

Organizația municipală PNL Mangalia informează că susține candidatura lui Radu Cristian, la un nou mandat de primar.

Astfel, zilele trecute, au fost înregistrate la Biroul Electoral, dosarele de candidatură atât pentru postul de primar, cât și pentru Consiliul Local Mangalia.

PNL propune, in echipa de consilieri, oameni noi in politica, specialiști in diferite domenii, dar și persoane cu experiență în actul administrativ. PNL este o echipă și propune o echipă pentru Consiliul Local și Primăria Mangalia. 

“Obiectivul nostru este acela de a câștiga un nou mandat de primar, precum și majoritatea mandatelor în CL Mangalia, la alegerile locale, din 27 septembrie. Numai așa, cu o majoritate stabilă, împreună cu actualul și viitorul primar, Radu Cristian, vom putea finaliza proiectele începute cu bani europeni și vom atrage alte finanțări gratuite pentru modernizarea orașului nostru. Toate sondajele arată că Radu Cristian este pe primul loc, detașat față de ceilalți candidati. Mulțumim locuitorilor Mangaliei pentru încrederea acordată și sperăm ca, după aceste alegeri, să avem și o majoritate solidă, in CL, cu care să mergem înainte”, se arată într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.