29 de cazuri de COVID-19 în ultima lună, în Şantierul Naval Tulcea. 12 dintre infectaţi sunt vietnamezi

0
10347

Mai multe cazuri de COVID-19 au fost înregistrate la cel mai mare angajator din judeţul Tulcea, pe parcursul unei luni. Este vorba despre confirmarea a 29 de infectări ale unor angajaţi din cadrul Şantierului Naval VARD Tulcea.

Cele 29 de cazuri înregistrate pe parcursul ultimelor 30 de zile sunt angajaţi din diferite secţii ale şantierului. De precizat că, din cei 29, 12 sunt cetăţeni străini (vietnamezi), unii dintre ei fiind, în prezent, internaţi la spital, iar alţii sunt cazaţi într-un spaţiu al angajatorului, în carantină.

“Proprietarul şantierului a angajat şi o firmă de pază, care să monitorizeze spaţiul de cazare, aşa încât să nu fie înregistrate incidente. Situaţia este sub control. La şantier, unde sunt angajate mii de persoane, se fac testări periodic”, au declarat, pentru Focus Press, reprezentanţii Prefecturii judeţului Tulcea.

De precizat că la şantier toţi cei care revin din concediu sunt testaţi pentru depistarea COVID-19 şi revin la muncă abia după ce este aflat rezultaul. De asemenea, în fiecare zi angajaţii (peste 3000) sunt termoscanaţi.

C.S., A.C.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.