6 jucătoare de la CS Medgidia, convocate la echipa națională

0
153

Parcursul excelent al echipei CS Medgidia în Divizia A1 la volei feminin nu a trecut neobservat. 6 jucătoare de la Medgidia au fost selecționate la echipa națională a României, care va începe campania din Golden League la sfârșitul lunii mai. Trupa condusă de Florin Voinea și Radu Began este formația din Divizia A1 care trimite cele mai multe jucătoare sub tricolor.

Cele șase jucătoare chemat la arme sunt:Larisa Vasilică, Diana Ariton, Orlandea Petruța Gabriela, Mihaela Albu, Adriana Matei și în premieră Marina Cojocaru. Acestea jucătoarele vor pleca pe 26 aprilie în cantonamentul naționalei premergător turneului.

“Este o mândrie pentru noi și o recunoaștere a faptului că aici la Medgidia se muncește și se muncește la un nivel profesionist. Le ținem pumnii celor șase fete.Hai România.” a declarat Florin Voinea, antrenorul fetelor de la Medgidia.

Calificată direct la turneul final al Campionatului European în calitate de țară organizatoare, România va participa în această primăvară la Golden League, după care, în August, se va alinia la startul Campionatului European. 

Primul turneu din Golden League va avea loc la Cluj-Napoca (28-30 mai), iar cel de-al doilea în Franța (4-6 iunie). Adversarele echipei noastre vor fi Franța, Azerbaidjan și Spania.

Principalul obiectiv al naționalei României în acest an îl reprezintă participarea la Campionatul European care va fi organizat și la Cluj, în perioada 18-25 august. Adversarele naționalei noastre vor fi desemnate în luna mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.