Copil de 10 ani, strivit de o placă de beton, în timpul unei competiții sportive

0
163
Echipaj al Ambulanței. FOTO Cătălin SCHIPOR

Tragedie în timpul unei competiții sportive, organizată la Galați: un copil de 10 ani a murit, sâmbătă, după ce a fost lovit de două plăci de beton. Accidentul s-a produs un teren de fotbal ce aparține de un stadion din municipiul Galați, relatează Realitatea.net.

Poliția a fost sesizată în legătură cu acest accident sâmbătă, în jurul orei 11:28.  Din primele verificări a rezultat că minorul, în vârstă de 10 ani, dintr-un sat din județul Vaslui, în timp ce participa la o competiție sportivă, s-ar fi apropiat de gardul împrejmuitor, moment în care două placi de beton s-ar fi desprins și ar fi căzut peste acesta, cauzându-i mai multe răni la nivelul capului și a corpului.

Minorului i s-a acordat primul ajutor de către personalul medical de la Serviciul de ambulanță, după care a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Sf Ioan” din municipiul Galați, unde, din păcate, a decedat.

Polițiștii au deschis un dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite ulterior cauzele producerii acestui accident nefericit.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.