Simona Halep a decis să participe la Stuttgart și a explicat de ce a ales să nu joace pentru România

0
226
Simona Halep - Foto: DigiSport

Simona Halep (3 WTA, 29 de ani) a plecat, sâmbătă dimineață, în Germania, pentru turneul WTA 500 de la Stuttgart, programat în perioada 19 – 25 aprilie. Competiția va fi transmisă la Digi Sport.

Constănțeanca a acuzat dureri medicale în ultima perioadă și a fost nevoită să se retragă de la mai multe turnee, inclusiv de la Billie Jean King Cup, unde ar fi trebuit să reprezinte România în duelul cu Italia. Deși nu este refăcută complet, Halep a explicat de ce a ales, totuși, să plece în Germania și de ce nu a riscat să evolueze pentru România la Billie Jean King Cup.

“Nu știu exact dacă sunt refăcută complet, mai am patru zile până la meci. E foarte diferit să merg la Fed Cup nepregătită sau să merg la un turneu individual. Dacă este să nu pot să joc, mă retrag și atât, m-ar afecta doar pe mine. Dacă m-aș fi retras de la Fed Cup, aș fi afectat echipa. Când nu sunt 100%, nu merg la echipă, pentru că este mult mai greu să joci pentru țară. Îmi doresc tare mult să joc tot sezonul de zgură. M-am antrenat destul de bine. N-am avut dureri, sper să mă țină și la meciuri”, a declarat Halep, la Aeroportul Henri Coandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.