A evitat plata taxei de intrare în Portul Constanța și s-a ales cu dosar penal

0
1812
Pentru a nu plăti taxa, umbla cu numerele altei mașini. FOTO Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în Portul Constanța, un cetățean român care conducea un autoturism ce avea montate plăcuțe de înmatriculare false.

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au oprit în cursul zilei de 9 noiembrie pentru control, un autoturism în poarta de acces numărul 5, a Portului Constanța.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că plăcuțele de înmatriculare au aparținut unui alt autoturism, radiat din circulație.

Conducătorul auto a declarat faptul că a montat acele plăcuțe pentru a evita plata taxei de intrare în port, întrucât pentru acele numere avea autorizație de intrare liberă.

Poliţiştii de frontieră s-au sesizat din oficiu în vederea întocmirii actelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere false.

Drumurile de acces din interiorul portului Constanța sunt drumuri publice, deschise circulației publice, aplicându-se în acest sens codul rutier“ au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.