A fost depus un nou proiect cu finanțare europeană pentru dotarea Spitalului Orășenesc Hârșova

0
227
Sursa foto: Facebook/Spitalul Orăşenesc Hârşova

Un nou proiect măreț pentru orașul Hârșova. În cursul zilei de luni, 21 septembrie, a fost depus cel de-al 11-lea proiect cu finanțare europeană, în valoare de 27.205.598,35 lei cu TVA (aprox 5.6 mil. euro cu TVA), sumă eligibilă integral, privind dotarea spitalului din oraș.

Mai exact este vorba despre dotarea secției de terapie intensivă cu echipamente și aparatură medicală, dispozitive medicale și de protecție medicală, echipamente pentru transport specializat, echipamente pentru decontaminare și suport triaj, printre care: COMPUTER TOMOGRAF Containerizat, Mamograf digital cu tomosinteză, Ecograf multidisciplinar cu elastografie și contrast, Aparat de radiologie 3d, Ecograf 3d senologie, Tomograf în coerență optică, Sistem PACS de arhivare și transmitere a imaginilor, Campimetru.

”Deși suntem în plină campanie electorală, în care toți ceilalți competitori electorali se preocupă fie cu înșiruirea de promisiuni, cu manifestarea subită a unor griji față de cetățeni pe care până acum nu le-au avut sau, după caz, cu denigrarea celorlalți candidați, eu prefer să continui munca pentru oraș, chiar dacă a mai rămas doar o săptămână până la alegeri.O astfel de campanie, constructivă pentru hârșovenii noștri le propun și celorlalți candidați!’‘, a precizat primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.