A fost deschis dosar penal pe numele minorelor din Târgu Jiu care au agresat o altă fată

0
9857
Agresiune între minori. FOTO captură video

Agresivitatea în rândul adolescenților și bulling-ul dus la extrem continuă să șocheze. O nouă filmare cu un astfel de caz a ajuns pe rețelele de socializare. Trei adolescente umilesc o altă fată, pe care apoi o lovesc cu pumnii, picioarele și o trag de păr.

Incidentul a avut loc în Târgu Jiu, protagonistele fiind repede identificate după ce clipul s-a propagat în mediul online.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public pe o rețea de socializare, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj s-au sesizat din oficiu, fiind dispuse verificări. Astfel, cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, au fost identificate trei tinere cu vârste cuprinse cu vârste între 12 și 14 ani, din municipiul Târgu Jiu, care au exercitat acte de violență asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu. Două dintre tinerele care ar fi exercitat acte de violență au fost aduse la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, fiind însoțite de către părinți, în vederea audierii. Polițiștii continuă verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe,” au precizat reprezentanții IPJ Gorj.

https://www.facebook.com/105576737939198/posts/117321463431392/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.