A fost găsit trupul bărbatul dispărut în apele Dunării

0
1350

După 4 zile, misiunea de căutare a persoanei dispărute în canalul Sulina s-a încheiat. Trupul neînsuflețit al bărbatului, în vârsta de 47 ani, din București, a fost găsit la aproximativ 400 m în aval de locul scufundării ambarcațiunii în care acesta se afla.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă judeţului Tulcea, joi noaptea, în jurul orei 23:00, dispeceratul ISU a fost anunţat despre faptul că pe canalul Sulina între mila 5-6 s-a scufundat o ambarcaţiune. În barcă se aflaui doi bărbaţi, unul fiind salvat de nişte pescari aflaţi în zonă, iar celălalt fiind dispărut. 

La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă doi subofiţeri de la Pichetul de Pompieri Nave Operative Crişan cu o ambarcaţiune RIB, Căpitănia Sulina, Poliţia Transporturi şi ambarcaţiuni din cadrul Grupului de Nave Sulina – Garda de Coastă. Persoana salvată de pescari a fost preluată de echipajul ambarcaţiunii de la Căpitănie, în şoc hipotermic, ulterior fiind transportată la Sulina”, se arată în comunicatul ISU Tulcea. 

Echipajul de căutare, din cadrul Pichetului de Pompieri Nave Operative Crișan, a recuperat trupul neînsuflețit și ulterior predat organelor abilitate.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.