Razii la Constanța: polițiștii și jandarmii au verificat peste 100 de mașini și au aplicat 100 de sancțiuni

1
4734

În data de 12 octombrie, în intervalul orar 06.00 – 10.00, zeci de polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și Grupării de Jandarmi Mobile “Tomis” Constanța, au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, în vederea prevenirii și limitării infectarii cu virusul Covid-19.

În urma activităților, polițiștii au legitimat 228 de persoane și au verificat peste 104 autoturisme, fiind aplicate 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste de 28.000 de lei, dintre care 30 la Legea 55/2020, 54 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 16 la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De asemenea, polițiștii rutieri au reținut un permis de conducere și un certificat de înmatriculare, fiind constatată o infracțiune săvârșită de o persoană care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii recomandă cetățenilor să păstreze distanțarea fizică și să poarte masca de protecție în mijloacele de transport în comun, magazine și în celelalte spații aglomerate.

1 COMENTARIU

 1. 😂😂😂😂😂😂😂
  😂😂😂😂😂😂😂
  Mizeria asta cu covid a ieșit la iveală!!
  Intrebatv un reputat medic neurolog despre covid acesta răspunde:
  “este un virus banal care omoară pe cei care oricum mureau peste o săptămână!
  Gripa sezonieră a omorât mai mulți oameni decât acest virus!!!!”
  Deci curând roti oamenii abuzați de către autorități vor putea curând să conteste in tribunal amenzile primite aceste amenzi fiind considerate ceea ce și sunt, un ABUZ!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.