A fost stabilită data judecătii recursului din prima acțiune prin care s-a cerut suspendarea Regulamentului de acces în Zona Peninsulară

0
345

A fost stabilită data judecării recursului din prima acțiune prin care s-a cerut suspendarea Regulamentului de acces în Zona Peninsulară.

La Curtea de Apel Constanța a fost înregistrat, pe data de 3 decembrie 2021, recursul declarat împotriva sentinței din primul dosar prin care s-a cerut, de către mai multe societăți, suspendarea prevederilor HCL nr. 294/31.08.2021, respectiv Regulamentul de acces în Zona Peninsulară a orașului, aprobat de Consiliul Local la sfârșitul lunii august.

Este vorba despre acțiunea înaintată de Gambino & Lyra SRL, Viperoom Express și Viperoom Pub SRL,  societățile care dețin localurile Manara, Le Premier și Green Pub, pe care Tribunalul Constanța a respins-o, pe fond, ca nefondată, pe data de 14 noiembrie.

Cum nu a fost o hotărâre definitivă, a fost atacată la Curte, iar instanța a stabilit data judecării recursului, pentru 28 februarie a.c., deși, între timp, a fost depusă, judecată și câștigată o altă acțiune împotriva aceluiași Regulament, aparținând persoanelor fizice, de data aceasta, iar barierele au fost ridicate pentru a permite accesul auto în zonă.

Rămâne de văzut ce se va decide în privința recursului din prima cauză.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.