VIDEO. Mihaela Andrei, consilier PNL: „În istoria orașului Constanța nu s-au demarat atâtea proiecte ca în ultimul an de zile”

4
688

Mihaela Andrei, consilier local municipal PNL, a vorbit în cadrul unui interviu FocusPress, despre proiectele care sunt în desfășurare în orașul Constanța. Totodată, a vorbit despre nemulțumirile constănțenilor legate de investiții și faptul că orașul este un întreg șantier, asigurându-i  pe aceştia că lucrurile vor reveni la normalitate de îndată ce proiectele vor fi finalizate.  

„Nu există în istoria Constanței să se demareze proiecte de hotărâri cum s-au demarat în acest an de zile prin administrația liberară. Cu toată responsabilitatea îmi asum ce spun, știu că sunt constănțenii nemulțumiți, eu sunt nemulțumită de șantierul din Constanța, însă niciodată nu a existat în administrația Constanței o intenție, o dorință de a face o pentru Constanța, câteodată nu sunt comunicate bine, există deranjul pe care-l au constănțenii în momentul de față și îi înțeleg pe deplin pe constănțeni, însă lucrurile se schimbă de acum. (…)

Printre lucrurile bune avem planul urbanistic general care este în lucru, spitalul este în lucru, pasarela este în lucru, scările care fac accesul către plaja Modern sunt în lucru, pasajul este în lucru, (…) camerelele de luat vederi din toate școlile sunt în lucru, reabilitarea grădinițelor și școlilor de asemenea sunt foarte multe în lucru. Avem proiecte de premiere a sportivilor și tot așa , după cum vedeți, lucrurile se mișcă în Constanța.

Îi înțeleg pe constănțeni, le înțeleg frustrarea, furia… faptul că nu putem să trăim într-un oraș civilizat, cum sunt alte orașe, însă lucruruile se mișcă”, a declarat Mihaela Andrei, consilier local PNL, în cadrul interviului FocusPress.

Interviu integral:

A.M.

4 COMENTARII

  1. da dna consilier ramaneti in proiect c-an 1 jumatate n-ati facut decat sa fa cerati pe pretul la parcari anularea unor puzuri si niste lucrari pt firmele de casa ne-am lamurit si de voi

  2. Adevarat ,insa de ce nu observati ca TOATE au fost demarate simultan si abandonate in faza demolarilor …Firesc ,de unde atata forta de munca ptr.a lucra simultan in atatea locuri..Se ateapta migrantii asiatici ?? Chiar nu va implicati deloc in demararea acestor lucrari ? Cum s-a permis distrugerea unei strazi intregi ,in loc sa se lucreze in loturi de cate100 metri si dupa finalizare sa se treaca mai departe ?

  3. Dna Colsilier “numita” din “oficiu” ati studiat ati urmarit problemele urbei aveti vre-o pregatire profesionala in domeniul urbanism sau lucrari edilitare? Sau pur si simplu va dati cu parerea?

  4. Am votat PNL. Doamna consilier fabulează..atât am de spus, e in eroare de judecată. Sa speram ca 2022 va fi mai bun pentru administrația locala. Lentoarea asta din absolut toate proiectele nu am văzut-o niciodata ! Viteza melcului e mult spus !!
    Va mișcați greu in orice, nu mai e timp, 2024 vine repede, lumea Votează iar cu PSD dacă nu faceti ceva nu înțelegeți ?!?! NU E TIMP, mișcați va mai repede !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.