A fost tăiată iarba din zona căii ferate din apropierea cartierului Poarta 6

0
209

Focus Press a prezentat într-un material faptul că în cartierului Poarta 6 din municipiul Constanța, calea ferată, ce leagă această zonă de cartierul Km 4-5 a fost practic înghițită de vegetație.

Astfel, traversarea unei căi ferate prin locuri nepermise reprezintă un pericol în sine, unui mecanic de locomotivă fiindu-i aproape imposibil să frâneze în siguranță atunci când vede persoane care îi trec calea.

Totodată, contactat de Focus Press, directorul Compania Căilor Ferate Române (CFR) Constanța Dorin Maer a declarat că foarte curând iarba din acea zonă, precum și alte zone din oraș va fi cosită:

”Vom demara foarte curând o campanie de înfrumusețare a zonelor, mă refer la tăierea ierbii crescute în exces, atât în zona Poarta 6, Caraiman, dar și la nivelul județului Constanța. Precizez că până acum ne-am ocupat de zona Portului Constanța, unde a fost tăiată iarba din apropierea căilor ferate.”

La mai puțin de 24 de ore, conducerea CFR Constanța a răspuns promt, iar iarba a fost cosită în acea zonă a căii ferate din zona cartierului Poarta 6, după cum se poate observa și în imagini.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.