A murit Olivia Newton-John

0
545
foto: Europa FM

A murit Olivia Newton-John! Aceasta avea 73 de ani şi “s-a stins la ferma ei din California de Sud luni dimineaţă”, a transmis John Easterling, soţul acesteia. 

“Olivia a fost un simbol al triumfului şi speranţei în călătoria sa de peste 30 de ani cu cancerul de sân”, a mai spus soţul actriţei, citat de huffpost.com, potrivit dcnews.ro.

“În loc de flori, familia are rugămintea să fie făcute donaţii în memoria ei în fondul Fundaţiei Olivia Newton-John”, se mai arată în mesaj. 

Cauza decesului nu a fost făcută publică, dar surse apropiate actriţei au transmis pentru TMZ că “după 30 de ani, a pierdut lupta cu cancerul de sân, care a metastazat”. 

Olivia Newton-John a câştigat 4 premii Grammy.

Printre cele patru premii Grammy câştigate de Olivia Newton-John se află şi trofeul ce i-a fost atribuit în 1974 pentru piesa “I Honestly Love You” la categoria “înregistrarea anului”.

Olivia Newton-John s-a născut la Cambridge, Anglia, tatăl ei fiind galez, Brinley (“Bryn”) Newton-John, iar mama sa fiind născută la Berlin, Irene Helene (născută Born). Mama sa este cel mai mare copil al fizicianului teoretician, laureat cu Premiul Nobel, Max Born. Familia mamei sale a părăsit Germania înainte de cel de-al doilea război mondial pentru a evita regimul nazist (Max Born, bunica Oliviei din partea mamei având părinți evrei). Este o rudă îndepărtată a lui Ben Elton, scrie Wikipedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.