A plecat din Italia pentru a veni acasă la Constanța, dar nu a mai ajuns

5
12814
CHIRILĂ GEORGE-COSMIN

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 5 au fost sesizați cu privire la disparițialui CHIRILĂ GEORGE-COSMIN, de 34 de ani, din municipiul Constanța.

Acesta a plecat de la locul de muncă, din Italia, pentru a reveni în țară, însă nu a revenit la domiciliu până în prezent, iar familia nu l-a mai putut contacta de pe data de 2 octombrie a.c..

SEMNALMENTE:

Înălţime 1,85 m, greutate 80 de kilograme, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui, frunte lată, prezintă mai multe tatuaje atât pe membrele superioare (braț și antebraț), pe membrele inferioare, cât și pe spate.

 ÎMBRĂCĂMINTE

În momentul plecării de la domiciliu, bărbatul purta pantaloni de culoare neagră și bluză de culoare gri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Secția 5 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.

5 COMENTARII

  1. Barbatul a plecat din Calenzano (comuna din provincia Florenta) pe data de 02.10.2021 in jurul orelor 14:00, la plecare el a semnalat dureri in zona capului (dupa un accident avut la locul de munca), dar se pare ca nu l-au impiedicat sa plece.

    Rusinos faptul ca in 2021 Politia inca nu a fost in stare sa il gaseasca pe acest barbat, avand informatii suficiente pentru a depista firma de transport sau autoturismul in care se deplasa din Calenzano spre Constanta pe ruta Slovenia, rusinos.

  2. Ba sti ce oameni prosti pot fi de punecum arata aaa ce culoare are hainele de parca nu sar putea sa isi smbe hainele pe el ata prostime hinele se pot schimba la ordinea zilei nu mai fata ochi nasu si in naltimea astea nu se pot schimba

  3. Hainele si paru il poate schimba paru poate fi vopsit si hainele la ordinea zile se pot schimba in rest acelasi om nu trebuie sa stai vezi ca era inbracat mai stiu eu ce sau ce avea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.