Surprinși în trafic fără permis și sub influența alcoolului

0
137

La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 3.15, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Negrești din comuna Cobadin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 5 octombrie a.c., în jurul orei 13.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un moped pe strada Piața Ceres din orașul Hârșova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 5 octombrie a.c., în jurul orei 9.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 70 de ani, care a condus un moped pe strada Cășăriei din orașul Hârșova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 5 octombrie a.c., în jurul orei 1.30, polițiști din cadrul Secției 4 au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe strada Baba Novac din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.