A vrut să înșele vigilența polițiștilor: o femeie le-a prezentat un certificat verde al altei persoane

0
488
Foto Arhivă

La data de 14 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat activități pe linia menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică, respectiv pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020. Astfel, au fost legitimate peste 220 de persoane și au fost verificați 43 de operatori economici, totodată fiind controlate și 87 de autovehicule. În urma acțiunilor, au fost aplicate 75 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 28.000 de lei, dintre care 57 la Legea 55/2020.

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 12.00, polițiștii Secției 2 au fost sesizați de către polițiști ai Direcției Generale de Poliție Locală Constanța, cu privire la faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, într-o cafenea din cadrul unui centru comercial din municipiul Constanța, au identificat o femeie, de 29 de ani, care ar fi prezentat, spre scanare, un certificat verde ce aparținea unei alte persoane.

Femeia a fost condusă la sediul Secției 2, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals în declarații.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.