ABADL a început predarea plajelor extinse, din Mamaia, către chiriași

0
246

De joi, 1 iulie a.c., Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral a început predarea plajelor din Mamaia care au fost extinse, către operatorii privați.

În următoarele zile se vor preda către operatorii privați toate plajele din Mamaia care au fost extinse, respectându-se, astfel, termenul anunțat de Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral în acest sens.

S.C. Boskalis S.R.L. a finalizat lărgirea plajelor din Mamaia, în cadrul celui de-al doilea proiect de reducere a eroziunii costiere implementat de A.B.A.D.L. cu fonduri europene, iar acestea au fost recepționate.

Din acest moment, toți operatorii care au închiriat suprafețe de plaje din Mamaia vor putea să amplaseze șezlonguri pe acestea, în unele cazuri și beach baruri.

Însă, pe suprafața de plajă nou-creată, nu, aceasta urmând a fi închiriată firmelor interesate cel mai devreme anul viitor, după ce va fi intabulată.

Până atunci, turiștii își vor putea întinde cearșafurile pe plaja nouă, fără a fi deranjați de vreun operator privat. Astfel, cei care vor dori să stea pe șezlong, vor avea de parcurs ceva distanță până vor ajunge la apă.

Reamintim că, deoarece au primit plajele abia la 1 iulie a.c., operatorii privați plătesc o chirie mai mică în acest an către A.B.A.D.L., fiind scăzută suma aferentă celor 76 de zile în care aceștia nu au putut folosi suprafețele de nisip închiriate, în urma licitațiilor.

V.I.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.