Abia angajat, lui Calotă i se caută adjunct

0
416
Primăria Constanța

Marți, 11 ianuarie a.c., este ultima zi în care cei interesați își pot depune dosarele pentru funcția de director executiv adjunct al Direcției Patrimoniu din cadrul Primăriei Constanța.

La începutul lunii decembrie 2021, Răzvan Adrian Calotă câștiga concursul inițiat de Primăria Constanța pentru funcția de director executiv al Direcției Patrimoniu. Acesta a fost declarat admis cu un punctaj de 143,6 puncte, din care 70,4 obținute la proba scrisă.

Acum, administrația locală caută și director executiv adjunct pentru această direcție, marți, 11 ianuarie a.c., fiind ultima zi în care cei interesați își pot depune dosarele.

Absolvenții trebuie să fie absolvenți de studii universitare de licență și masterat, să fie numiți într-o funcție publică de clasa I și să aibă minimum șapte ani vechime în specialitatea studiilor necesare.

Selectarea dosarelor de înscriere va avea loc în data de 18 ianuarie a.c., ora 12.00, iar proba scrisă marți, 25 ianuarie a.c., ora 10.00. Candidații admiși vor susține interviurile două zile mai târziu, la ora 14.00.

Reamintim că este posibil, potrivit unor surse din cadrul Primăriei Constanța, ca Răzvan Adrian Calotă să conducă întreaga Direcţie Generală Urbanism Și Patrimoniu.

Valentin ISPAS

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.