Accident cu cinci victime, printre care și un minor

0
418

Accident rutier grav, cu cinci victime, dintre care una încarcerată! Au intervenit două autospeciale și trei ambulanțe.

Echipaje de la Detașamentul Slobozia – Garda de Intervenție Slobozia a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița au intervenit în satul Gimbășani din comuna Cosâmbești, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

La fața locului au ajuns o autospecială pentru stingere, una pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Ialomița.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau cinci persoane (patru adulți și un minor). În urma evenimentului au rezultat cinci victime, din care una încarcerată. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei, iar apoi aceasta a fost preluată de un echipaj SAJ.

Victimele au fost evaluate de echipajele medicale de la locul intervenției, iar ulterior echipajul  SMURD a preluat o victimă, echipajele S.A.J. două victime, toate fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații medicale suplimentare. Celelalte două victime (minorul și un adult), după evaluare, au refuzat transportul la spital și au rămas la locul accidentului.

Militarii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului  la locul accidentului și sablare carosabil.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.