Străzi scoase din noroaie, provizoriu, în cartierul Veterani

0
402

Locuitorii din cartierul Veterani au acuzat, iar, faptul că străzile care le asigură accesul către imobile nu sunt nici măcar pietruite și abia pot ajunge acasă din cauza noroaielor. Viceprimarul Florin Cocargeanu promite că va rezolva problemele cartierului din zona Km5.

De foarte mulți ani, locuitorii din cartierul de vile Veterani – Km5 se plâng că străzile au rămas încă de pământ, deși au solicitat de nenumărate ori asfaltarea lor. În această perioadă, mai ales, accesul către casele lor este îngreunat de noroaie, așa că au cerut din nou ajutorul administrației locale. Din fericire, de această dată, Primăria a intervenit și a rezolvat această problemă, provizoriu.

„Din cauza faptului că se numără printre zonele rezidențiale relativ noi ale Constanței, cartierul Veterani suferă din cauza lipsei infrastructurii și a utilităților, a iluminatului public. În această perioadă a anului, accesul către imobilele din zonă este îngreunat de noroaie, iar locuitorii ne-au cerut ajutorul pentru a rezolva temporar această problemă. În urma discuțiilor purtate cu consilierul local Mihai Ochiuleț, cu reprezentanții Confort Urban, vineri au fost descărcate în cartier basculante cu frezat, întins ulterior pe câteva străzi.

Acesta este doar un mic pas spre normalitate, dar doresc să asigur locuitorii din zonă că Primăria Constanța, eu, în calitate de viceprimar, și colegii mei consilieri vom începe demersurile pentru rezolvarea problemelor acestui cartier uitat de vechea administrație“, a declarat viceprimarul Florin Cocargeanu.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.