Accident cu fugă de la locul faptei: accidentul a fost provocat de o femeie, dar la volanul celeilalte maşini era un individ fără permis!

0
1757
Mașinile implicate în accidentul rutier. FOTO FOCUS PRESS

Un șofer fără permis a fost implicat într-un accident rutier în Constanța, apoi a fugit de la locul faptei. A fost depistat de poliție și condus la sediu pentru audieri.

Accidentul a avut loc în jurul orei 15.10, când o femeie de 36 de ani a condus un autoturism pe strada Fântânele din municipiul Constanța. Când a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 20A, la punerea în mișcare de pe loc cu viraj către stânga nu s-a asigurat și a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, care se deplasa din sens opus, dinspre strada Popa Farcaș către strada Muscatelor.

În urma impactului, al doilea autoturism a fost proiectat către dreapta și a intrat în coliziune laterală cu un autoturism parcat.

După producerea accidentului, conducătorul celui de-al doilea autoturism, care nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor, acesta fiind identificat în scurt timp de polițiștii rutieri.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.