EXPLOZIE într-o clădire din Constanţa: un bărbat ar fi verificat butelia cu… bricheta!

0
1882

Pompierii constănţeni au fost solicitaţi să intervină în cazul unei explozii petrecute într-un imobil cu 3 etaje! Conform primelor date, a explodat o butelie la mansarda unei clădiri de pe strada Poporului, la intersecţie cu Baba Novac.

Din primele informații, este vorba despre 3 persoane care au suferit arsuri: doi bărbaţi şi o femeie (chiriaşi şi proprietarul apartamentului). Angajaţii ISU Dobrogea au acordat îngrijiri la faţa locului.

Explozia ar fi avut loc pe fondul faptului că unul dintre bărbaţi (proprietarul) ar fi încercat butelia cu o brichetă. “Din primele informatii, cei doi bărbați ar fi schimbat butelia, dar ar fi lăsat ochiurile aragazului deschise, iar în momentul în care ar fi încercat butelia cu bricheta, din cauza acumulării de gaze, s-ar fi produs explozia”, spun oamenii legii.

Potrivit cadrelor medicale de la Ambulanţă, la spital au ajuns trei pacienţi cu vârste cuprinse între 50 şi 65 de ani. Bărbaţii, de 50, respectiv 65 de ani au ajuns la spital cu arsuri pe 30%, respectiv 25% din suprafaţa corpului, în timp ce femeia, în vârstă de 50 de ani – cu arsuri mai puţine, dar cu traumatism toracic.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.