Accident de muncă mortal la ENEL

0
1045
foto cu rol ilustrativ

Un electrician angajat la SC E-Distributie Dobrogea SA a decedat în cursul zilei de marți, 2 martie, a.c., după ce i s-ar fi făcut rău la locul de muncă. Incidentul a fost raportat la ITM Constanța care face o anchetă în acest caz.

Stănel.T a mers la serviciu în cursul zilei de marți și în timpul lucrărilor de înlocuire izolație 110kV la TRAFO-2 în stația Centru-1, lucratorul aflat a acuzat o stare de rău. A fost anunțat Serviciul de Urgență 112, iar cadrele medicale sosite au acordat îngrijiri medicale și victima a fost transportată și internată la Spitalul Județean de Urgență Constanța, unde a decedat în aceeași zi.

Evenimentul este cercetat de către ITM Constanța, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor. În baza constatărilor efectuate de acesta, declarațiilor martorilor și a documentelor preluate de la societate vor fi stabilite împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului precum și reglementările legale încălcate și pe cale de consecință răspunderile și măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.