Aviz pozitiv pentru un bloc de patru etaje în cartierul Palazu Mare

0
1154

În scurt timp cartierul Palazu Mare se va extinde din ce în ce mai mult, mai ales că zona de pe malul lacului Siutghiol este una preferată de investitorii imobiliari. Nici parcelele care sunt poziționate aproape de bulevadul Tomis nu sunt lăsate în urmă, aici fiind deja emise mai multe acorduri de mediu pentru imobile de la patru la șase și chiar zece nivele.

În apropiere de bulevardul Tomis, mai exact pe strada Barbu Catargi nr.18, Daniela Abumunshar are în plan construirea unui bloc de patru etaje, iar acum a primit și undă verde de la Agenția pentru Protecția Mediului care a specificat că proiectul „Construire imobil P+4E – locuințe colective, împrejmuire teren și organizare de șantier” nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului.

Proiectul se derulează în zona de nord-vest a municipiului Constanța, pe un amplasament situat la est de DN 2A Constanța-Ovidiu, vis-a-vis de cartierul Tomis Plus-Boreal. Perioada de implementare a proiectului este de 24 de luni de la data anunțului de începere a lucrărilor, imediat după obținerea autorizației de construire. Terenul are o suprafață totală de 500 mp conform actelor și de 536 mp conform măsurătorilor cadastrale, iar principala arteră de circulație din zonă este bulevardul Tomis.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanța pe strada Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro. Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 04.03.2021.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.