Accident la Cumpăna: unei mașini de curierat i s-a stricat sistemul de direcție și a intrat într-un Passat

1
16279
Accident la Cumpăna

Incidentele se țin lanț în localitatea constănțeană Cumpăna. Mai multe accidente au avut loc, în ultima perioadă, la intrare în localitate.

De această dată, șoferul unei firme de curierat s-a trezit că nu mai poate controla direcția de mers a mașinii, chiar la coborârea de pe pod, și a intrat într-un alt autoturism. În urma coliziunii, două persoane au fost rănite, iar una dintre ele a fost transportată la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

De precizat că dacă într-adevăr a fost o problemă sau nu la sistemul de direcţie, aşa cum susţine şoferul maşinii de curierat, o va stabili o expertiză.

De remarcat că și în cursul serii trecute, miercuri, în jurul orei 21: 40, a mai avut loc un accident, când o mașină s-a răsturnat și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a asigura zona, dat fiind că din autoturismul respectiv se scurgea combustibil pe carosabil. În urmă cu câteva zile, au mai avut loc încă un accident, dar și un incendiu, în aceeași localitate.

D.A.

1 COMENTARIU

  1. Și mie la Opel mi s-a întâmplat de 4 ori, din fericire fără consecințe. Defecțiunea s-a manifestat între 250.000 km și 295.000 km când l-am și casat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.